Haven i Hedebo Bakker

Alt godt kommer….

3 år siden, Skrevet af , Gemt under Haven

… til den der venter – og hvor tålmodighed normalvis ikke er min stærkeste side, så er det alligevel noget helt andet når det kommer til haven. Spændingen ved at så et måske lille bitte frø, at se det spire og gro, for til sidst at blive til en smuk blomst, det er bedre end juleaften.

I sommeren 2015 fik jeg en aflægger er af blåregn, som vi plantede på det vi kalder ‘Ennas Hjørne‘. Den har vokset fint, dog nåede den at gå lidt bananas med at sno sig uden at jeg opdagende det… og bemærk at den slynger mod højre, hvilket betyder at det er en Almindelig blåregn (Wisteria sinensis). Den japanske blåregn (Wisteria floribunda) slynger mod venstre. Det er i øvrigt de japanske blåregn, der får de længste klaser (som kan nå at blive 40 cm lange).

Som sagt, så plantede vi blåregn i 2015 og den har vokset fint siden og har hvert år sat blade og nye skud, men i år!!! Alt godt kommer til den der venter – endelig er der blomsterknopper på – og mange endda! Endnu er de små og lidt undseelige, men inden længe springer de ud og vi glæder os til at se dem pryde Ennas hjørne.


2 Kommentare

    • Terese Jensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *